2024-09-28 1667 views
知道呢間餐廳一路都要排隊,所以我早咗一星期已經book咗位,結果嚟到,真係都幾多人!我星期六下午6:30入座,全場座位full晒!外面已經有10幾人排隊!可想而知,佢都幾旺場!其實呢間餐廳食過幾次,佢最出名嘅係虎蝦濃湯麵,但食咗幾次,加上今日食咗下午茶,今次改食雞白湯素面,估唔到都唔錯!起碼冇咁漏!今次就主攻串燒!$48兩本,有啲項目係要加錢,今次試多咗幾款!包括蔥燒牛舌、白燒活鱔、五層豚肉燒、雞腿勁蔥燒、蟹肉牡蠣、鹽燒手羽中,每樣都唔錯!覺得活鱔就細舊啲,仲要加$10,感覺上有啲唔抵!反而雞腿京蔥燒,就真係唔錯!大件夾抵食!而且好有肉汁!不錯不錯!今次仲加埋啤酒!感覺都幾開心!價錢又唔係好貴!唔怪之咁多人去幫襯!下次會再嚟

2024-09-28
Type of Meal