2019-03-12
係電視節目見到介紹此店,行開銅鑼灣附近就上去試試服務很好,一坐底就先幫我哋倒水,同即時送上餐前小食-涼伴豆乾,調味調得好好,好香麻油味,令人食完想再食下單後,去整個混醬,原來醬料吧內也有豆乾可再添燒牛舌心-燒到焦香味,外脆內嫩,入面淋到似牛肉咁師父只用牛脷嘅中間部分所特別淋滑一夜情-其實係雞中翼夾芝士腸,中翼皮燒至脆皮,中間夾芝士腸,有創意又過誘嘅一道菜不怕熱的話可以一啖一件,口感更豐富乾鍋龍躉背翅-所以乾鍋也揀辣度,有(大,中,少,微,不),由於我唔食辣,所以揀左不辣的龍躉背翅,但仍然很野味,雖然我要求走辣,但䦿師父仍有一些麻的感覺,麻而不辣,我啱食,不吃辣人士也可一試,個味超濃,背翅肉超滑令人一試難忘另外order任何乾鍋可免費附送一個湯底,我地揀左雜菌鍋雜菌鍋-湯底本身已經好多料,有冬菇,雞脾菇,秀珍菇...所以菇味極濃頂級手切牛頸脊-起初叫了碟細,點知食落超好味,其他牛肉也不試,再叫多了碟大雪花分佈在整塊牛肉上,非常平均,所以極香滑
下單後,去整個混醬,原來醬料吧內也有豆乾可再添
另外order任何乾鍋可免費附送一個湯底,我地揀左雜菌鍋