2024-06-28
幾個fd都話呢間申子居酒屋嘅食物一流,尤其係串燒,所以先book枱,果然有口皆碑,好滿意成個體驗呀!✨串燒類✨$18-$128🐮極上鹽燒牛舌芯超好食,軟滑而又唔肥膩,口感一絕!值得嚟試🐷 舞茸豚肉卷,肉質軟嫩,半肥瘦豚肉片包住個汁爆香嘅舞茸,係必試嘅菜式之一🎏汁燒活白鱔同大蔥雞肉串燒都好好味,白膳肉質超彈牙,表皮燒得香脆,雞肉香口嫩滑,配大蔥口感清爽,我哋仲忍唔住叫多咗串蔥✨料理✨$148-$168🎏汁煮左口魚群邊極鮮嫩,以魚子點綴,鮮味更突出🦀蟹肉粥好濃郁,唔單止蟹肉好鮮甜,仲以菇菌同魚子嚟提味,份量都幾足夠,兩個人一齊食啱啱好~✨ 燒飯糰✨$58最後先上嘅飯糰有兩款揀,外脆內軟,飯焦同燒得乾身嘅明太子好夾,仲有漬菜點綴,正!PS居酒屋本身都好清靜舒適,staff友善體貼,仲叫我哋唔洗急住交枱~可以話系一間筍呼呼嘅居酒屋!
✨串燒類✨$18-$128
🐮極上鹽燒牛舌芯超好食,軟滑而又唔肥膩,口感一絕!值得嚟試
✨料理✨$148-$168
🎏汁煮左口魚群邊極鮮嫩,以魚子點綴,鮮味更突出
✨ 燒飯糰✨$58