又黎荃灣同朋友打邊爐,打邊爐之外有串燒同炸物,岩哂咩都中意食既朋友,一次過滿足哂。120分鐘既放題,百幾蚊至三百幾蚊,算係中價既火鍋餐廳牛肉、豚肉同雞肉任點,仲可以加錢叫埋海鮮,簡左牛小排肉質鮮美滑嫩。入黎就係到呢到提供既蔬菜好多元化,見到一大碟原條蘿蔔仔係到,仲有十幾款不同既蔬菜香菇咁。湯底方面我地叫左個雙拼湯底,豬骨湯底加中華辣湯,豬骨湯都幾濃味,唔洗再另加調味料都好夠,中華辣湯見到就好紅咁,食開辣既朋友食落覺得都可以接受既辣度,但當個滴沾染左豬骨湯既時侯,係食得出個少少湯既辣味都幾出。串燒同炸物都係即叫整做,夠哂熱辣辣,炸物又香脆。蔥段豚肉卷,外層有肉汁,內層夾住既蔥好爽脆,金菇肥牛卷都好出色,燒汁既調味剛好,金菇又夠軟腍又入味,好正。丸都有好多少見既款式。

串燒同炸物都係即叫整做,夠哂熱辣辣,炸物又香脆。

丸都有好多少見既款式。