2019-05-28 9 views
支持下小店先,呢道專食串燒,另有我提供雞煲。本來想試串燒,我地一行四人,見有套餐就揀咗個四人餐,有雞煲有串燒的。先黎頭盤,係冷盤醉鮑魚。份量比想像中多,少少酒香,剛好開下胃口。跟住就上雞煲,佢有特式雞煲(湯底)同普通雞煲(平時出面食開果啲),我地就試咗佢個特式雞煲,無一般雞煲咁咸,有青椒等配料,口味都幾新鮮,又夠大煲。跟住到我地嘅主菜了,就係串燒雞翼同羊肉串,雞翼有啲似X仔啲土匪雞翼,但無咁咸。羊肉串都ok,因為好多都好易整到啲肉好梅,但呢道整得唔錯。燒豬頸肉燒聖子,燒得剛好,仲配埋粉絲底,粉絲入哂味另一推介,燒扇貝同燒聖子一樣,燒到剛好仲配埋粉絲,鮮甜呢個魷魚都好正,火路剛好燒蝦雖然我唔食茄子,但老婆同朋友都話好食,份量足成條茄子以燒菠蘿結尾清一清味蕾呢道啲串燒真係唔錯,建議食套餐就抵啲。以上只係我地揀嘅配搭,個餐有足夠嘅選揀同基本上要肉要菜要海鮮都有。我地叫四人餐四個大人都夠食,算幾抵食。
支持下小店先,呢道專食串燒,另有我提供雞煲

跟住到我地嘅主菜了,就係串燒

雞翼同羊肉串,雞翼有啲似X仔啲土匪雞翼,但無咁咸。
羊肉串都ok,因為好多都好易整到啲肉好梅,但呢道整得唔錯。
燒豬頸肉

燒聖子,燒得剛好,仲配埋粉絲底,粉絲入哂味

另一推介,燒扇貝
同燒聖子一樣,燒到剛好仲配埋粉絲,鮮甜

呢個魷魚都好正,火路剛好

燒蝦

雖然我唔食茄子,但老婆同朋友都話好食,份量足成條茄子

以燒菠蘿結尾
清一清味蕾

我地叫四人餐四個大人都夠食,算幾抵食。
2019-05-17
$220 (Dinner)
  • 燒聖子,燒菠蘿