2021-10-28
超級高質串燒❣️燒烤樂園🥰朋友高燒烤堂平時都要預約先食到但係佢係公司附近發現左新開一間燒烤堂!所以我接完佢放工就一齊去食啦食親燒烤都不拘小節咁拎住張餐牌不停take take take✅🤭我地首先睇左熱賣系列先,見到有十大人氣產品同埋十大必食推介!我地係必食推介內揀左雞皮墨魚滑,鹽燒原塊雞皮,焦糖青蘋果鵝肝多士,鹽燒A4宮崎和牛,燒汁免治雞肉軟骨釀冬菇,秘製燒羊架!-雞皮墨魚滑,真心超級超級好味 個雞皮燒到好香包住個墨魚溝外脆內彈牙 口感一流-鹽燒原塊雞皮個雞皮真係燒到超級香脆😍必食-焦糖青蘋果鵝肝多士個鵝肝配埋青蘋果真係一流 一咬落去啲油脂流出嚟,標晒入口配埋青蘋果中和左個油膩感!-鹽燒A4宮崎和牛入口即溶完全係享受嘅口感😍-秘製燒羊架燒得超香完全冇咩羊蘇味😎好正而十大人氣產品我地叫左雞泡魚干,孜然燒蒜蓉茄子,燒汁免治雞肉軟骨棒(付月見),日本芝士年糕試下~-雞泡魚干個人認為可以燒得更加透~ 其實不過不失都ok ga-孜然燒蒜蓉茄子真心燒得好香好好味-免汁免治雞肉軟骨棒(付月見)月見就係小小的蛋黃~ 建議先用雞肉軟骨棒混合好咗個個蛋黃先食,因為咁樣香口好多,好似有兩種口感一齊放落口個口
所以我接完佢放工就一齊去食啦
燒得超香完全冇咩羊蘇味😎好正
-雞泡魚干
個人認為可以燒得更加透~ 其實不過不失都ok ga
-孜然燒蒜蓉茄子真心燒得好香好好味
-免汁免治雞肉軟骨棒(付月見)
月見就係小小的蛋黃~ 建議先用雞肉軟骨棒混合好咗個個蛋黃先食,因為咁樣香口好多,好似有兩種口感一齊放落口個口到咁,雞肉裏面既軟骨咬起嚟好彈牙!
-日本芝士年糕
配埋煉奶一齊食真係第一次!
仲要外皮勁香咬落去啲芝士標出黎,私心推薦!
食燒烤一定要試下d燒雞同豚同牛
所以我地叫左汁燒赤雞心,厚切鹽燒牛舌芯,蜜糖燒雞中翼,麻辣免治雞肉軟骨釀冬菇,麻辣豬大腸
-汁燒赤雞心
個雞心真係超級香口!第一次食雞心係好味到想食多一串❤️仲要完全冇咗內臟嘅腥味 勁!!
-厚切鹽燒牛舌芯
牛舌芯超好味入口即刻感受到牛香!燒到外脆內淋!
-蜜糖燒雞中翼
雞翼都係正常既雞翼,可能蜜糖味冇乜特別☺️下次試吓麻辣先!
-麻辣免治雞肉軟骨釀冬菇
個麻辣味真係香 唔會太麻辣!配埋隻雞肉軟骨同冬菇食落口感彈牙
-麻辣豬大腸
豬大腸真係燒得好香好淋!大腸清潔得超乾淨!
食落好放心❤️
總括嚟講依家燒烤店我會比滿分!因為環境好,可能因為新開,食物質素超級高!服務員又好Nice!