⿻⿻ 𝘖𝘤𝘪𝘰𓏲𓏱𓏭𓏭呢間cafe係旺角大圍都有分店 好耐之前食過一次旺角鋪都唔錯 今次試下坑口呢間 地方大啲闊落啲 比較有空間感 裝修風格主要係木桌椅同綠色植物 燈光明亮 感覺好舒服 (✿︎´ ꒳ ` )♡︎ 叫咗主打嘅all day breakfast 最特別係有窩夫 雞扒都幾大塊下 肉質鮮嫩 配窩夫食幾正 炒蛋都唔錯 仲有豬肉腸、火腿、茄汁豆、薯條、大番茄、沙律 超豐富!佢地甜品款式超級多 menu有差唔多十版都係唔同種類嘅甜品 試咗伯爵茶味嘅鑊仔熱香餅 厚厚嘅兩塊熱香餅加一大球雪糕 鑊仔上面係伯爵茶醬同溶咗嘅棉花糖 熱香餅嘅質地比起pancake更加似蛋糕 好濃蛋香味 熱辣辣咁配埋雪糕 ♡⃛︎甜得嚟份量幾大 兩個人分都幾飽 如果打算嗌要記住留返個位俾佢~𓏲𓏱𓏭𓏭晚餐set (奧斯經典全日早餐+檸檬薑茶) $118鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 $79
⿻⿻
𝘖𝘤𝘪𝘰