🅿🅰🅽🅲🅰🅺🅴 🅷🅰🅲🅷🅸🅺🅾📍油麻地______________________________🌸裝修好有日系風格,座位舒服,有櫻花打卡位同埋一個打卡書櫃,好靚好優雅嘅感覺🌾🗻𝔐𝔦𝔰𝔰 𝔏𝔦𝔬𝔫𝔫🦁評分:8.4/10宇治抹茶紅豆拿鐵 $58 抹茶味超濃😍再加埋鮮奶同紅豆🌿紅豆就偏甜左,但整體就好有幸福日本感覺,賣相好似富士山咁🗻宇治抹茶紅豆白玉芭菲 $58雪糕外型好可愛💩 綠茶控必點!好鐘意白玉,煙煙韌韌好有咬口,有啲玄米脆粒粒,同綠茶啫喱,好好味!雪糕頂仲有金箔😂賣相好靚朱古力提拉米蘇班戟 $98上碟個陣,好空氣感嘅班戟,傾斜一邊就嚟跌落嚟咁😱好有梳乎厘感覺☺️一切開好友蛋香味,軟綿綿嘅班戟加埋好濃郁嘅提拉米蘇奶蓋,正!焙茶白玉拿鐵 $58因為叫咗熱嘅關係,白玉已經喺杯入邊,都有5/6粒,焙茶味好香好濃又唔會過甜回頭率:80%🍵 綠茶焙茶控必去🌾

🅿🅰🅽🅲🅰🅺🅴 🅷🅰🅲🅷🅸🅺🅾📍油麻地

焙茶白玉拿鐵 $58

回頭率:80%🍵 綠茶焙茶控必去🌾
2021-11-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$180 (Tea)
  • 宇治抹茶提拉米蘇梳乎厘班戟
  • 宇治抹茶提拉米蘇拿鐵