2024-04-23
黃埔有好多有質素既美食,沿路都會聞到周圍都好香,而小食黎講,黃埔都有好多,我地今次就去左呢間Hidden Table,小食既種類好多,而燒賣係呢度既主打,有唔同味道,有蒸燒賣同炸燒賣任君選擇,仲有燒賣關注組會員福利,同埋理大學生有9折優惠💯蒸秘製豬肉燒賣($24)我地唔想全部都係炸嘢,就揀咗呢個蒸燒賣,一份有8粒,味道好特別,加入左麻醬做醬料,第一次食呢隻味道,無唸過又幾夾,有新意,燒賣餡都好鮮甜,魚肉味好出🤩超滑秘製腸粉($24)見到都係店主推介就試一試,果然真係好滑,配搭埋芝麻甜醬麻醬,唔覺唔覺就食曬咗全份,份量都足夠兩個人share食😋邪惡煉奶炸饅頭 ($26)一份有3件,饅頭係即刻炸,食既時候仲熱辣辣,外脆內軟,配搭埋煉奶真係絕配😛Shake爆卷卷薯條($30) 有三個味道可選擇,分別係麻辣,紫菜,美國南部,我地揀咗紫菜味,紫菜大大條,分佈得好均勻,紫菜味好重,配搭埋熱辣辣嘅薯條,食到停唔到口🤭小店除左有汽水,仲有其他韓式飲品選擇,食到渴渴地,整翻支有氣飲品,都真係幾正㗎👍🏻
蒸秘製豬肉燒賣($24)
超滑秘製腸粉($24)
邪惡煉奶炸饅頭 ($26)
Shake爆卷卷薯條($30)