2020-08-21
嗚嗚嗚又係舊聞 勢估唔到呢餐係我地外出倒數第2餐 諗住天空之城闢少少穩陣啲就去啦餐廳內接收麻麻地 好在有🆓WIFI😍門面簡約 有室內外座 可攜寵物座位數不多 設有實淨隔板 HOLA Deluxe 至尊—無邊全天早餐 $128餐廳有4款All Day既 不過我地肚餓諗住齊齊分就叫最勁量果個挪威三文魚- 賣相唔靚 瑟縮起個角 薄 1塊都無 德國煙燻香腸- 正常 乾左啲牛乳炒蛋- 正常 都滑既雙份楓糖煙肉🥓- 最差呢個 只係食到極厚極甜既楓糖 煙肉得個硬而唔香唔脆 波特菇- 完全無菇味 口感像吸晒水的水綿 無煎香佢 徙晒英式茄汁焗豆- 除左份量多左 無咩好講香煎番茄🍅- 有1塊切片的 番茄有番茄味牛油焗粟米- 正常既 粟米甜既沙律菜- 有胡麻汁 正常囉香酥小牛角包- 凍左 唔香亦唔酥墨西哥玉米片 伴 番茄莎莎醬 $68好在仲叫左小食 呢個就勁推薦喎 玉米片本身已經夠辣夠脆口 就咁食已經好好味 但加埋個醬 真係畫龍點睛 不停起個口迴盪既美味🤤蝴蝶豆花冰飲- 天空之牆 單售$48即係薰衣草➕牛奶🥛黎天空之城就諗住飲呢個應下境 賣相都幾貼合 味道酸酸的 意外地湯圓妹好愛焦糖香蕉朱古力奶 $58爆滿
餐廳內接收麻麻地 好在有🆓WIFI😍
門面簡約 有室內外座 可攜寵物