2018-06-12 52 views
今日同朋友黎銅鑼灣行街👻 行行吓有啲餓,openrice完發現附近有一間專門食雞翼既小店🤩 見啲裝潢幾特別,就試一試佢😜🐣-佢係半自助式咁,先去cashier 買野食,然後會有職員送野食過黎🤗 而座位方面,就好似bar枱咁,有高枱同高凳👻 點菜既menu 有點菜既step 比你跟住叫👍🏻 揀翻岩自己既份量同口味😝 我地2個人食,叫左2份 ‘8隻雞翼’ share🍽😽 然後step 2 有得揀雞翼種類,我地揀左一半原味,一本脆皮! 咩都試吓🤣 我覺得2款都好味,好香口👍🏻🤤 建議大家揀halfhalf🤗👍🏻8隻雞翼可以揀2個口味同1個醬汁呢2個口味我十分推薦🤤🤤-第一個係Wing it 水牛自家醬汁😛好惹味,微微辣,有種特別既味道👻值得再試!睇上面張圖可見上排係原味雞翼,而下排係脆皮雞翼,同樣熱辣辣,各有各好味!😆-第二個係巴馬臣芝士松露🤤🧀一上枱已經聞到好香嘅松露味😽 睇張相見到雞翼上有1大舊松露醬😍 再灑啲芝士粉喺上面🧀💕味道方面,芝士味道不太出,松露醬味道好濃💜 每一啖都食到陣陣松露味,好正喔😝-醬汁其實比較少點🤣因為本身個口味已經好夠味! 我揀左忘不了醬 comeback sa

而座位方面,就好似bar枱咁,有高枱同高凳👻

我地2個人食,叫左2份 ‘8隻雞翼’ share🍽😽

8隻雞翼可以揀2個口味同1個醬汁
呢2個口味我十分推薦🤤🤤
第一個係Wing it 水牛自家醬汁😛
好惹味,微微辣,有種特別既味道👻
值得再試!
第二個係巴馬臣芝士松露🤤🧀
醬汁其實比較少點🤣因為本身個口味已經好夠味!
我揀左忘不了醬 comeback sauce
係未試過既味道😛 酸酸甜甜辣辣

第一個口味係香甜蒜味
蒜味好濃👃🏼👃🏼 配上甜甜既醬汁💕
都唔錯
第二個口味係蜜糖是拉差味🍯
無諗過蜜糖可以配辣辣地既醬,甜甜辣辣咁🤣🤣
配以原味同脆皮雞翼都一樣出色!
醬汁揀了蜜糖芥末醬!
跟平時食開既差不多。芥末味道重啲會更好👻