由韓國人主理嘅韓國味道係唔同啲🙈 ᴏᴘᴘᴀ真係好貼心嫁,除咗有單點之外,仲推出咗2-3人嘅套餐,啱晒有選擇困難症嘅人😆 最重要係元朗近我,太ᴊᴇɴɢ了😋1️⃣ 2至3人套餐ʙ🍴心大心細唔知揀咩好,呢3款套餐就幫到手啦💓 全部都係幾個揀一款,仲包埋飲品,夠哂抵🥤 我就揀咗烤牛肉拌飯、ʟᴀʙᴏᴋᴋɪ、泡菜煎餅同魚餅串湯,嗌套餐抵過單嗌好多😚烤牛肉拌飯用咗切到好碎嘅牛肉,加入菠菜、芽菜同煎蛋等配菜😆ʟᴀʙᴏᴋᴋɪ認真惹味~煙煙韌韌嘅年糕加上魚餅,仲有半隻蛋蛋,拉麵好彈牙,撈埋甜辣汁一齊食夠哂過癮😍泡菜煎餅係意外地嘅大份,但勁甜心分到三角形一件,唔算好脆但係我中意嘅口感😋而魚餅串啖啖肉,大大條🙈配埋熱辣辣嘅湯就啱哂啦🍢2️⃣ 蜜糖蒜蓉炸雞🍗韓國野必嗌一定係炸雞😋 呢到有成5款口味嘅雞,總有一款啱口味😎 我中意將蜜糖炸雞連埋啲蒜蓉一齊食,皮脆肉嫩,簡直聞到都流哂口水🥳3️⃣ 飲品🥤相信大家都知平時買呢啲都唔平~ 難得呢到包兩罐飲品,呢兩款有埋果粒添嫁🤣

1️⃣ 2至3人套餐ʙ🍴

烤牛肉拌飯

烤牛肉拌飯用咗切到好碎嘅牛肉,加入菠菜、芽菜同煎蛋等配菜😆
Labokki

泡菜煎餅

魚餅串湯

而魚餅串啖啖肉,大大條🙈

配埋熱辣辣嘅湯就啱哂啦🍢

2️⃣ 蜜糖蒜蓉炸雞🍗