2009-07-07
是日晚餐, order 如下:豆漿腸粉 - 第一啖食落真係有豆腐味. 但 腸粉身好乾, 唔點 d 醬真係食唔到, 但一點醬就完全食唔出 d 豆味, 冇左個意義.椒鹽豆腐角 - 好油膩!!!!!! 每一啖都有好多油, 再次失去豆腐健康低脂既意義.豆漿 - 唯一冇得彈既野.overall,年輕 d d 既店員禮貌唔錯;但年紀大 d 既店員就唔睬人.店內衛生差. d 台櫈都黏立立, 地下有大量紙碎同油積, 好恐怖呀!!!!!睇得出店內既裝潢同設計都下過心思, 老闆顯然唔想做到像"人x豆品"一類既街坊粥麵店格局. 可惜極差既衛生令人卻步!食物都唔算特別. 只係將幾十款簡單既豆腐制品/小食, 放埋一齊就算, 咁又點可以特出"豆腐主義"既主題呢?以上兩點都令我覺得呢度"有心無力", 可惜! 可惜!
豆漿 - 唯一冇得彈既野.
overall,
年輕 d d 既店員禮貌唔錯;
但年紀大 d 既店員就唔睬人.
以上兩點都令我覺得呢度"有心無力", 可惜! 可惜!