2019-01-12 750 views
自從最初成為會員之後, 每個月總會黎一至兩次, 到而家一年先至黎一至兩次, 其實真係有 D 厭了。這天約了朋友, 佢最喜愛西餐, 又記得我是 Ruby Tuesday 嘅 member, 所以佢提議這間分店。尖沙咀呢間我都係第一次來的, 地方幾好, 枱與枱之間也不會好迫, 非常適合朋友聚會傾計。首先來了 buffalo wings, 少少辣, 惹味又香口。這個煎魚菜式, 朋友叫來 share 的, 都幾好, 夠滑又唔腥。焗薯皮, 有兩款, 麻菇味道較淡, 煙肉夠香帶少少脆, 芝士份量也多, 好味呀!煎魚之外, 另一款主菜揀左墨西哥薄餅, 饀料係牛油果, 雞肉, 仲有勁多芝士, 跟沙沙醬 or sour cream, 真係好好味。我們的兩杯咖啡同樣有半價。另一杯 cocktail 也有半價。最後來一客 chocolate cake 3 個人 share, 亦有半價。呢一餐超滿足哩! 其實間唔中來吃個晚餐是不錯的, 地方闊落, 坐得舒服, service 又好!

我們的兩杯咖啡同樣有半價。

另一杯 cocktail 也有半價。

呢一餐超滿足哩!