2017-08-27
一個打風前夕既星期六 (26/8/2017) 打算同友人拜訪一下呢間好似幾有主題既咖啡廳 睇openrice食評又唔太差 於是就由九龍過左黎港島,點知!大失所望!餐廳環境!搵地址搵左好耐下 原來係後巷啲位置。 好啦行到門口望入去個環境都ok既 同埋係自助形式 所以係自己搵位坐既。之後去左落單 落單位有啲唔清晰⋯呢個時候友人係到起勢咁抹抬 原來因為自助形式 客人食完野要自己收拾乾淨 但無員工抹翻張抬 所以勁污衊!有圖片可以睇到,都算啦 抬可以自己抹,但最離譜係 餐廳入面超多烏蠅 佢地唔郁都唔知係咁多 真係即刻起雞皮!去到最尾走之前見到梳化底有兩隻曱甴以上就係我見到既衛生環境食物質素:嗌 左個all day breakfast同 黑松露帶子闊條麵 先講 個早餐 粟米係罐頭粟米 本人覺得雞蛋無味 可以加少少鹽 沙律菜好唔新鮮 黑松露都預左佢無味既 所以不多講 而煙肉可以再吸少少油先上碟會好啲闊條麵 好水 帶子無味又韌 不推薦最後嗌左芋頭latte 同salted Caramell latte 芋頭還可以不甜但無乜芋頭味,salted caramel 好味既
餐廳環境!
之後去左落單 落單位有啲唔清晰⋯呢個時候友人係到起勢咁抹抬 原來因為自助形式 客人食完野要自己收拾乾淨 但無員工抹翻張抬 所以勁污衊!有圖片可以睇到, 都算啦 抬可以自己抹,但最離譜係 餐廳入面超多烏蠅 佢地唔郁都唔知係咁多 真係即刻起雞皮!
去到最尾走之前見到梳化底有兩隻曱甴
以上就係我見到既衛生環境