2022-09-14
男仔朋友介紹依間位於觀塘嘅餐廳,晚飯時間,有超強放題,主菜,沙律,甜品,全部都係任食,聽落真係非常吸引🤔🤔雖然係喺工業大廈入面,但餐廳都幾靚☺️☺️空間夠大,可以容納好多人自助拎食物嘅地方都算非常乾淨傳說中嘅任食牛扒!120分鐘,所有主菜,包括紐西蘭西冷牛扒,燒美國豬肩扒,烤雞扒,烤紐西蘭羊西冷,冬陰功雞柳意大利飯,意粉等等,全部都係可以任食,超瘋狂!準備好,就可以出去自己拎沙律仲有洋蔥湯,好甜,好飲👍🏼👍🏼沙律嘅蔬菜都算幾新鮮,幾靚仔Encore左好多次嘅海鮮!性價比真係非常高,海鮮密密添加,就算越來越多人,都唔會俾人夾晒😎😎特別鍾意蝦❤️❤️蝦頭好多膏呀!蝦肉又爽👍🏼紐西蘭西冷牛扒賣相都唔錯,七成熟,剛剛好,冇乜血水外面煎到好香👍🏼配菜都非常有心思,有我鍾意嘅紫薯蓉同埋羽衣甘藍☺️☺️餐飲方面,就唔係無限添加嘅,每人只可以叫一杯,杯凍檸茶都唔錯,起碼有茶味先啦😎😎重頭戲就係雪糕!可以任食Movenpick 雪糕,真係超值!仲有我最愛嘅雲呢拿味,真係好香,好滑!
自助拎食物嘅地方都算非常乾淨
傳說中嘅任食牛扒!
準備好,就可以出去自己拎沙律
仲有洋蔥湯,好甜,好飲👍🏼👍🏼
沙律嘅蔬菜都算幾新鮮,幾靚仔
Encore左好多次嘅海鮮!
性價比真係非常高,
海鮮密密添加,
就算越來越多人,
都唔會俾人夾晒😎😎
特別鍾意蝦❤️❤️
蝦頭好多膏呀!蝦肉又爽👍🏼
紐西蘭西冷牛扒
賣相都唔錯,七成熟,
剛剛好,冇乜血水
外面煎到好香👍🏼