2021-06-08 1148 views
一心諗住去希慎食晚餐,點知經過京林屋比個抹茶甜品吸引咗😍皆因本人係抹茶控🤣唔想周圍諗食乜嘢,原來京林屋都有主食,咁就入去坐低咗😆可能仲係傍晚六點幾,大家都未開始食飯,所以仲有好多位淨,店員安排咗我哋坐側邊卡位,有塊日式布遮住,感覺好私人空間👍🏻裝修雖然無華麗感覺,但木色好日系feel,感覺幾舒服😌必點嘅一定係甜品🤤🤤真係好好味😋兩個人食都夠食,一個人食就好似太多😅·🌟林屋抺茶芭菲 價錢$88入到嚟點主食都無睇過有咩係必食推介,求其點咗兩個,只希望快啲食完可以食甜品,但估唔到主食水準都唔差,可以話幾好食😋而且賣相都幾靚☺️·🌟林屋和食料理 價錢$88·🌟金目鯛魚定食 價錢$88其實京林屋應該出名品茶,今次無試到😣下次有機會再試吓先~皆因佢個茶壺好似幾靚😆敷淺的人🤣

唔想周圍諗食乜嘢,原來京林屋都有主食,咁就入去坐低咗😆

🌟林屋抺茶芭菲 價錢$88

林屋抺茶芭菲