2020-05-11 822 views
同朋友搵地方食下野傾下計,高興已經bookmark左好耐,今日終於有機會到訪。蕃茄大蝦意大利粉,呢個要留意係有少少辣㗎,不過好野味,番茄醬好足夠,唔會食到最尾冇醬汁。黑松露雜菌意大利粉,佢啲意粉好大碟,一碟可以夠兩個人食😂啲配料都好多,勁多菇,都幾creamy😋高興雞中翼配特色醬 5隻 雞翼冇咩特別啦,有啲似超市買到嗰隻翻熱雞翼。嗰醬就係牛油果配酸忌廉醬,如果用嚟點墨西哥片就幾夾嘅,但係同雞翼就唔係幾襯🤔😂青檸青蘋果梳打特飲 唔錯,唔會太甜。檸檬忌廉楓糖pancake 佢塊pancake 太過厚實,硬得濟,嘛嘛地😶我鍾意餐廳嘅佈置,我哋坐咗喺打卡位,傾偈都傾左兩個幾鐘,唔會俾人趕走,幾好。啲意粉都唔錯,幾好食嘅,不過個甜品就有啲失望🙈

高興雞中翼配特色醬 5隻

青檸青蘋果梳打特飲 唔錯,唔會太甜。

檸檬忌廉楓糖pancake
佢塊pancake 太過厚實,硬得濟,嘛嘛地😶

啲意粉都唔錯,幾好食嘅,不過個甜品就有啲失望🙈