2022-05-11 611 views
從未食過丼吉,因為見外賣好抵所以試下,不過外賣炸物十居其九都唔會好食,但估唔到佢嘅炸物完全無呢個問題,仲要凍咗都超級好食,下次一定會再幫襯!🥢吉列豬扒定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️定食非常豐富,有餐湯蜆肉麵豉湯、前菜椰菜絲、主菜豬扒+白飯同甜品西瓜,而醬料如豬扒汁、芝麻、紫菜汁、柚子汁、蔴醬都跟足,雖然係外賣但仍然有如堂食感覺,尤其主角豬扒,鬆化香脆程度唔似入過外賣盒,炸物品質有5粒星水準,就算豬扒凍咗仍然好好味,至於肉質軟熟juicy,厚切大大塊,必點!🥢吉列豬柳定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️豬柳同豬扒同樣好食,但我略嫌呢個形狀咬落有啲拮口,如果好似豬扒咁切件會更完美,至於口感,我覺得同豬扒一樣腍身,分別不大,但份量就覺得豬扒多啲。二人共消費:$246

🥢吉列豬扒定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢吉列豬柳定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$246
2022-04-22
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$123 (Dinner)
  • 吉列豬扒定食