2019-12-11 27 views
之前就聽過lunch幾抵食,不過今次就試下黎食晚餐,一入店內就見到有間房可以開party,食日本野食又可以開party又幾好,令人期待美食香芒三文魚米紙卷做前菜味道一流,麻醬和芒果的酸甜,仲有三文魚增加風味同口感,酸酸甜甜夠開胃流心芝士漢堡扒飽滿的漢堡扒,內心係流心芝士,味道很濃郁,想再多一層風味,可以加埋豬肉醬汁一起食原條茄子簡單的茄子帶點心思已經將茄子處理好,只需要輕輕一夾就可以夾到一條條茄子絲,本身的清甜覺得不夠,還有超多木魚和蒜頭可伴在一起食丼瀛特選丼想像不到用杯碗盛出,有d喜出望外,作為特牌丼,有齊我喜歡食的,三文魚、甜蝦、海膽、池魚,魚籽,十分豐富時令魚甜蝦海膽卷今日的時令魚是深魚,其實甜甜配海膽已經無得輸,再加上池魚的口感,令味道的增次又再增加,很好食雪米糍天婦羅最後少不了甜品,炸雪糕食過,雪米糍天婦羅真的第一次,以為是用麵粉去炸,原來是直接用雪米糍的外皮去炸,所以炸皮已經係甜甜地,咬開時,內裏的芒果雪糕立刻流出,所以要小心爆漿

香芒三文魚米紙卷

流心芝士漢堡扒