2021-06-29 671 views
聽人推介肥仔米線就聽得多,今日終於有機會嚟試!今日係平日,12點左右到,店舖內不算十分多人,可能係落大雨嘅關係。店鋪位置有啲隱蔽,唔熟呢區嘅朋友仔(我)要兜一兜先揾到🙈我係鍾意食辣但唔食得好辣嘅人,所以嗌咗麻辣小窩米線(微辣),餸就係螺旋藻 + 雞絲 + 豬紅。米線質地係我好鍾意嘅,煮得夠淋得嚟但仍然煙韌彈牙,又吸收咗湯嘅味👍🏻(最怕某啲米線好似同個湯無關係咁)個湯好香好夠味,又唔會太油,微辣對我嚟講食到後期都有啲辛苦🙈但辣得好過癮,唔係死辣嗰種螺旋藻同雞絲都好正常,但豬紅就有啲失色,完全無味,下次可以不用嗌呢樣。份量對正常食量女仔嚟講好足夠總結:性價比得高的米線,會再次光顧,亦值得推介🙌🏻
聽人推介肥仔米線就聽得多,今日終於有機會嚟試!
份量對正常食量女仔嚟講好足夠
總結:性價比得高的米線,會再次光顧,亦值得推介🙌🏻
2021-06-29
$44 (Lunch)