諗住油尖旺人咁密集,疫情又越嚴峻,都係翻人少少而且座位位置間隔較大的餐廳食,想食芝士既野,第一時間就諗到薩莉亞其實一開始好驚薩莉亞既餐具唔乾淨,畢竟係放曬出黎,但呢間真係好耐冇食,唯有用滾水洗下,雖然唔知有冇效唉最鍾意食既雞肉多利亞貴咗2蚊,但都抵玩,好芝士味,又唔膩,搭配雞肉好夾之後叫咗溫泉蛋卡邦尼那意粉,吉穿蛋勞濃厚卡邦尼味既意粉,更好味,正!2個人叫咗8隻雞翼,唔知係咪冇叫辣味既原因,覺得佢比起以前差咗啲,除咗食落冇咁香之外,雞啲皮都冇以前滑之後就係隱藏menu芝士焗薯角,呢個係menu係冇架,濃濃芝士搭配煙肉同薯仔,好啱鍾意食芝士既我地,用薯仔去撈芝士食,好邪惡呀!😈但一啲都唔膩,想繼續食!19蚊咋食薩莉亞梗係唔少得Tabasco口味會更豐富總括而言,薩莉亞可以食好多唔同野,因為份量唔多,可以好豐富咁食唔同野,好正!啱曬啲唔鍾意口味單一既人

食薩莉亞梗係唔少得Tabasco
口味會更豐富