2025-01-22
平時我同我女朋友都食中餐,好少食西餐。不過我女朋友其實幾鍾意食西餐。噚日約會嗰陣,我想俾個驚喜佢,中午就帶佢去食好嘢嘅西餐,咁就嚟咗呢間西餐餐廳。呢度嘅裝修風格都係走西方風。環境畀人一種好溫馨、舒服嘅感覺。我哋特別鍾意呢個白色搭配,簡單乾淨,等陣食飯會更加開心。我哋嗰陣一人點咗一份主食,我點咗法式早餐套餐。入面有好多睇落去好好味嘅嘢。我特別鍾意入面嘅【waffle】,酥脆,配埋上面嘅cream一齊食,超好味。佢嘅香腸同炸薯餅煮得啱啱好,口感一流。入面仲有蘑菇同炒蛋都好香好好食,cherry都好新鮮。我女朋友就點咗意大利麵,入面仲有三文魚魚蛋。佢超鍾意呢度嘅意大利麵,每吸一啖,都好有滿足感。麵沾上入面嘅醬料,非常好味,配埋時不時咬到嘅魚蛋,口感好豐富。最後我哋仲叫咗一杯Classy Blened,係佢哋自家特調嘅朱古力。好好飲,啱啱係我鍾意嘅味道,唔會太甜或者太苦。 食物都好唔錯,下次想放鬆食西餐嘅時候,可以再嚟呢間鋪。
食物都好唔錯,下次想放鬆食西餐嘅時候,可以再嚟呢間鋪。