2021-04-14 385 views
很耐都無同朋友一起食過重慶鷄煲la!係我地中學的回憶,記得以前班會活動成日都係會去食重慶鷄煲。估唔到再去餐廳都有不少改變,而且已經係掃描QR Code 電子落單。方便又環保。鷄煲依舊可以選擇辣度,雖然得兩個人食,但鷄煲的份量依然好足!點看都多個半隻鷄咁。鷄肉大大舊啖啖都係肉,鷄肉唔會太鞋,加上惹味的洋葱和鷄煲醬味道香濃。食完鷄煲仲可以加湯打邊爐,打邊爐的配料選擇都幾多,牛雞豬,海鮮,肉丸,菜和餃子等等樣樣都有!!出面仲有D小食自助bar,有青瓜木耳等等。飲料都係外面自取任飲。最後7點錢埋單價錢都次每人17X左右,幾抵食。

最後7點錢埋單價錢都次每人17X左右,幾抵食。