7點幾最peak的dinner時間居然唔洗等位,見佢有set dinner, 加上之前在佐敦分店食過唔差, 諗住試下,成個menu同之前的轉晒, 選擇少左好多, 價錢亦貴左好多…今次叫左一個set dinner, 有忌廉薯仔湯, 檸檬特飲,個湯好creamy, 有薯仔粒, 都算幾入味,主食叫左意大利黑松露燉飯, 好大碟, 個汁又係好creamy,不過D飯食入口好明顯係未熟, 咬落去仲有D硬,個口感真係麻麻, 好漿口;成份餐係個小食最好味, 個薯格即焗, 外脆內軟,個source用牛油果+洋蔥攪拌而成, 好鮮味,另外, 散叫左個芝士焗通粉, 雖然細細碟, 但芝士味好香濃,個汁又係好creamy, 食左半碟已經覺得好飽…整體真係一般, 有D求其, 價錢仲要唔平,應該冇下次了~~對比之前試過佐敦店, 真係幾失望
7點幾最peak的dinner時間居然唔洗等位,
個湯好creamy, 有薯仔粒, 都算幾入味,
薯仔忌廉湯

不過D飯食入口好明顯係未熟, 咬落去仲有D硬,
個口感真係麻麻, 好漿口;
意大利黑松露燉飯

成份餐係個小食最好味, 個薯格即焗, 外脆內軟,
個source用牛油果+洋蔥攪拌而成, 好鮮味,
焗薯格

個汁又係好creamy, 食左半碟已經覺得好飽…
芝士焗通粉

整體真係一般, 有D求其, 價錢仲要唔平,
應該冇下次了~~對比之前試過佐敦店, 真係幾失望
2017-07-11
$140 (Dinner)
焗薯格