2011-03-10 11 views
辛苦左一晚, 難得唔洗趕頭趕命又有人陪食宵夜, 重拾久違o既彩虹味道原先想食凍甜品, 但因為天氣凍凍地, 所以最尾ORDER左熱食:麥米花生粥!!! $14, 我都幾鍾意食麥米粥, 可能平時屋企好少煮, 而且煮咁多又未必食得哂, 所以出街食就最方便!!! 佢好足料啊~~~ 而且D麥米又煮得夠lum, 唔會好硬, 味道又唔會過甜, o岩哂我口味!!! 我上次都好似食lee款添~ 下次想試下個熱椰皇啊~!!! 另一款就order左最普通o既芒果布甸$16, 不過lee個反而一般, 個口感唔夠滑, 而且d芒果唔夠fresh!!! 少左份鮮味o向度, $16應該可以整得好d!!!

2011-03-09
$15 (Last Night Supper)