2023-02-07 134 views
好耐無黎突然好想食個鬆餅 假期大約中午1點到達 目測起碼有一半座位無客 同我好耐之前幫襯大排長龍有強烈對比 低消係每位一杯飲品 食到一半突然發現身邊坐無虛席 門外亦有人等位 原來唔係無客 係時間未到啫柚子蜜雞翅$78單骨雞翼上面淋左滿滿既柚子醬汁 酸酸甜甜非常開胃松露薯條$68作為薯條愛好者 見到無理由唔叫熱辣辣送上首先加分 薯條上面松露份量十足已經唔需要多講義式牛肝菌香菇意大利麵$98每次黎到必點 醬汁香濃 滿滿既雜菌好足料 食落好滿足百香果鮮柚茶$45加左鮮柚味道偏酸甜 但對我黎講都係偏甜左少少黑炫風摩卡$48我無份飲 不過望落都唔錯草莓繽紛冰淇淋鬆餅$95+15鬆餅新鮮整好上枱 表面香脆 內裡鬆軟 再加上麻糬令成個鬆餅層次再升華草莓香甜唔酸 冰凍嘅雪糕配熱辣辣嘅鬆餅 諗返都想再食 側邊仲跟左3款醬方便隨時轉換口味

柚子蜜雞翅$78
單骨雞翼上面淋左滿滿既柚子醬汁 酸酸甜甜非常開胃