2019-05-09 85 views
最近sem尾忙到痴線 呢日同大同交完assignment黎旺角行街 朋友同我都有甜品癮 所以就呢試下呢間甜品cafe🍨呢間cafe大部份既tea set同食物都係有抹茶 簡直係為我呢個抹茶迷而設🤤我最後選擇左日本宇治抹茶海綿卷輕食 order完店員就會送個set黎 望落去好吸引☺️雪糕方面可以簡牛奶雪糕、抹茶雪糕同埋牛奶mix抹茶雪糕 我簡左牛奶雪糕 雪糕食落去好creamy好香👍🏻抹茶海綿卷食落都鬆軟而且抹茶既味道適中 我好怕有啲地方既抹茶甜品抹茶味太重 有時反而會覺得太苦個teaset旁邊仲有白玉丸子 栗子同埋紅豆 白玉夠晒煙un飲品方面仍有好幾款飲品選擇 主要都係咖啡多 我簡左熱既cappuccino