2019-12-23
<久違既粥店 海皇>🔥海皇粥店 兒時回憶 呢10 幾年黎太多鋪頭太多競爭 但海皇仍然甘多分店 真係有番甘上下。不過話時話 我都成10 年冇食過。 突然有感就入左 同以前好唔同 而家除左粥品 外 仲多左碟頭飯 打黎爐等等既野食 . 但我始終甘耐冇食 想食番佢原始野 下午茶原來有個快閃餐 🍴快閃餐 b 齋腸。完全冇落醬 自己落我鍾意 落左好多 甜辣花生醬 芝麻要多先正 個米糕味幾香 都幾香滑👍🏻艇仔粥 大大碗 豬肉 魷魚 豬皮 好多料 豬肉好入味😋 豬皮幾爽口🐽 粥都幾綿 而且份量多 好夠飽👍🏻豆漿加6 蚊🥛豆漿 佢有少少沙口感 甜度適中 豆味幾濃#豆漿 #粥 #腸粉 #艇仔粥Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#海皇 九龍尖沙咀樂道23a號地下~~~~~~~~~~~~
下午茶原來有個快閃餐
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#海皇
九龍尖沙咀樂道23a號地下
~~~~~~~~~~~~