2019-09-16
前幾日食左間好耐無食既餐廳…哩間餐廳以前係我既飯堂,轉左工之後就無食一排。記得嗰時仲喺JP戲院,依家搬左去希慎廣場,咁啱去開探舊同事,所以我地就去回味下😋-☆ Lunch Set 卡邦尼長通粉 HKD$88每一條長通粉都有滿滿既忌廉汁包裹住😍 每一口都Creamy非常😋 醬汁味道啱啱好,唔會好重味,感覺較為清新,亦唔會食到醬住個口👍 Lunch set仲送半個窩夫,哩度既窩夫外脆內軟,熱辣辣好好食,果然保持到水準🤗🤗-☆ 牛肉粒薯粒鑊仔 HKD$103無set都要嗌就知我幾喜愛💕 記得以前最鍾意食佢!芝士薯粒哩個配搭夠哂邪惡,永遠無得輸😍😍 芝士超厚超濃郁,仲要厚到拉絲🤩 加埋牛肉粒、雜菇,令口感層次更提升👍 唔知大廚嗰日係咪重手左😄 味道比平時食開嘅重口味,搞到食完有啲口渴添~
☆ Lunch Set 卡邦尼長通粉 HKD$88
☆ 牛肉粒薯粒鑊仔 HKD$103