2010-08-31
都有成9個月無食過城大canteen的飯了~聽D FD講新的canteen食物貴左而且難食左好多~佢地叫我唔好試~寧願比多少少去又一城food court食M記仲好~係咪真係禁難食好!!我不入地獄, 誰入地獄呢!!就等小弟去直擊報導啦~canteen依然係人山人海, 排左2個字, 終於可以叫餐啦~1. 單餸飯套餐 $17.5 凍飲加$1個價錢真係貴左, 我入學個時仲係$16.5,而家真係貴左$1但係算啦~canteen仲係呢頭最平個間, 所以仲有大把學生係度食飯我就choose左西檸雞, 其實又唔係真係禁難食, 都有檸味, 加上係新鮮煮, 所以D汁唔會''杰'', 中規中矩啦2. 冬瓜豆腐飯 #13我個FD就叫左呢個頹飯食, 話得明頹飯, 其實都預左唔係太好食, 結果都係同我地所想ge一樣~D汁無咩味, 而且D冬瓜把係雪櫃度太耐, 有點硬~overall, 一分錢一分貨, 質素無之前禁好, 但係某D餸仍然係可接受範圍之內。
好!!我不入地獄, 誰入地獄呢!!就等小弟去直擊報導啦~
1. 單餸飯套餐 $17.5 凍飲加$1
2. 冬瓜豆腐飯 #13