2019-10-10 2079 views
話說朋友見到酒店房減價, 想一齊住下酒店於是就揀左帝京住, 因為旺角大把野食, 仲有一田可以買牛扒點知, 我地係房睇完戲之後, 5點幾, 樓下商場宣佈關閉, 連街上既7-11都關了無奈之下, 晚餐得番room servies 或者自助餐可以揀, 咁當然揀後者啦$390一位, 我地好彩卜到8:30 時段野食種類都算多, 仲可以玩抽獎 (花膠/鮑魚/蒸蝦)我同朋友都抽到飽魚, 起初以為係蒸的點知見職員先放隻殼係碟, 再夾鮑魚, 係凍既算啦, 唔緊要我地夾左好多蟹腳同蝦黎食d蝦食落都幾彈牙, 蟹腳好正龍蝦煮得耐左, 好似食緊擦膠肉碎包加左柚肉, 好清新海南雞都算滑身呢行行下有個蛋糕放左係度, 有個噹噹跟住職員叫我地排隊拎既火焰雪糕蛋糕好令人懷念既雪糕顏色! Movenpick雪糕係最好食既不過冇得自己''筆''到勁大舊, 職員幫你

$390一位, 我地好彩卜到8:30 時段
野食種類都算多, 仲可以玩抽獎 (花膠/鮑魚/蒸蝦)
我同朋友都抽到飽魚, 起初以為係蒸的
點知見職員先放隻殼係碟, 再夾鮑魚, 係凍既
算啦, 唔緊要

我地夾左好多蟹腳同蝦黎食
d蝦食落都幾彈牙, 蟹腳好正
龍蝦煮得耐左, 好似食緊擦膠
肉碎包加左柚肉, 好清新
海南雞都算滑身呢

行行下有個蛋糕放左係度, 有個噹噹
跟住職員叫我地排隊拎既火焰雪糕蛋糕
好令人懷念既雪糕顏色!

Movenpick雪糕係最好食既
不過冇得自己''筆''到勁大舊, 職員幫你
2019-10-06
$390 (Dinner)