2022-07-02 34 views
韓式炸雞真係好正,有好多唔同味,啲醬汁沾滿香脆嘅炸雞皮,但每次都只可以叫一兩隻味已經好多。呢間人氣炸雞推出炸雞pizza放題,可以一次過試曬咁多仲口味嘅炸雞,仲有好多款小食可以試埋,啱曬!------------------------------🍗◖炸雞+pizza放題◗ $128+$28升級已經bookmark好耐,lunch炸雞+pizza放題包咗六款口味嘅炸雞同埋pizza,炸雞都係基本口味,+$28就可以叫埋小食同埋焗雞!放題嘅選擇好多,剩係炸雞焗雞每款叫一舊試基本都少少飽,連小食都試唔曬! 🍗炸雞/甜酸炸雞/辣味炸雞/蜜糖芥末香蔥炸雞🌟/檸檬柚子炸雞/香草青檸炸雞🌟/濃蒜炸雞🌟/黃金鹹蛋炸雞🌟/黑糖脆脆炸雞 🍖焗雞🌟/黃金鹹蛋焗雞🌟/蜜糖蒜香焗雞/雙重芝士焗雞/韓風紫菜焗雞/BBQ香辣焗雞🌟/噴火辣焗雞 🍟小食/韓式辣泡菜/芝麻波菜/柚子醋沙律/韓式酸蘿蔔/芝士粉薯條/蜜糖牛油粟米🌟/紫菜薯條🌟/韓式辣拌海蜇/涼拌水冷麵/炸餃子 🍕Pizza/熱帶風情薄餅佢menu有幾隻口味,但要視乎當日嘅pizza有咩味,我果日就得熱帶風情。Pizza一個手掌咁大個,分咗四分,餅
🍗◖炸雞+pizza放題◗ $128+$28升級

/涼拌水冷麵
/炸餃子

🍕Pizza
/熱帶風情薄餅
佢menu有幾隻口味,但要視乎當日嘅pizza有咩味,我果日就得熱帶風情。Pizza一個手掌咁大個,分咗四分,餅底好似麵包舖嘅pizza包口感,冇咩特別。

加咗🌟可以一試!炸雞嘅皮都好熱好香脆,肉質鮮嫩唔鞋,炸雞質素OK!尤其推薦黃金鹹蛋同檸檬柚子味嘅炸雞,鹹蛋黃味好香濃起沙好好食,檸檬柚子味就酸酸甜甜好freah好開胃!仲有個新推出嘅黑糖脆脆炸雞,果種黑糖味同香脆炸雞嘅口感勁夾!小食黎講,就剩係試咗佢個紫菜薯條,啱啱炸起仲熱辣辣好香脆,但就要等耐少少。

🍇◖提子特飲◗ $58
🍹◖熱情果燒酒◗ $78
飲品買一送一,所以呢到$78已經有兩大杯嘢飲!提子特飲勁吸引,佢有成條提子雪條浸係到,keep住杯嘢凍又可以慢慢出味,幾好!熱情果燒酒又係勁大杯,有支酒倒轉插喺上面!飲落果汁味好重,酒精味唔濃。

Encore指數:8.5/10
呢個價錢咁多款式嘅雞,勝在可以試曬咁多隻味,覺得真係好抵!Overall啲食物都上得好快亦冇漏單情況,唔同款式嘅雞陸陸續續咁上,有時都分唔清邊隻打邊隻,想再試返要撞下運氣!店員態度都好,好主動幫你收走啲碟,有時都會介紹下碟入面係咩口味,係幾好嘅一次體驗!