2019-08-12
食酒店既buffet成日都好難選擇~我既原則就係有即開新鮮生蠔,長腳蟹,甜品種類多😝花月庭絕對可以滿足我咁多個願望啊!晚市buffet係由1830-2230,一家人慢慢食,一邊傾一邊食~好幸福!首先即開生蠔有澳洲同美國兩種,澳洲既比較細隻,美國比較大隻厚肉,但澳洲較重鮮味,兩款都好新鮮!每次只限拎兩隻啊🤭而冷盤方面就有長腳蟹,小龍蝦,蝦🦐三文魚,油甘魚刺身等等,長腳蟹好鮮甜,而且啖啖肉~refill速度亦好快!之後熱食方面,有即燒日本串燒,即烤芝士龍蝦,鴨肝多士,燒味,豉椒炒海鮮等等鴨肝多士好juicy 油脂感重,好正啊😭😭😭烤龍蝦都係啖啖肉,肉質彈牙👍🏻🥰另外仲有豬手,德國腸,焗餐包,喇沙湯麵,即切肉眼扒,羊架,沙律等等~真係你想食乜都有咁👍🏻👻甜品中西式包羅萬有,仲有8款口味既movenpick例如楊枝甘露,豆腐花,涼粉,葡撻,即造雞蛋仔,麵包布丁,芝士蛋糕,朱古力撻等等⋯⋯HSBC信用卡更有7折優惠~埋單只需 ~ $500/head,好滿足啊!🥰
花月庭絕對可以滿足我咁多個願望啊!
鴨肝多士好juicy 油脂感重,好正啊😭😭😭
烤龍蝦都係啖啖肉,肉質彈牙👍🏻🥰
HSBC信用卡更有7折優惠~
埋單只需 ~ $500/head,好滿足啊!🥰