之前自己幫襯過CWB分店都覺得OK, 太太之前兩三次黎旺角分店都還可以, 點知今次一齊黎就中晒伏.點完野食, 自己個份三文魚子海膽飯定食十分鐘之內出現就OK喇, 不過明明叫左加大, 但送上黎個感覺唔似加左大(?), 味道OK既.太太個份雜錦魚生飯定食就大件事了, 起碼遲左十幾廿分鐘先黎, 仲要好多份其他客既餐(包括炸物, 定食, 魚生飯等) 都係遲黎先上岸, 打完眼色問完都係話未整到佢個份.叫份雜錦魚生飯者, 駛唔駛整咁耐? 唔想開條新魚整魚生粒咪講囉! 我比錢同你開條新既, 食晒佢又點話? 仲有兩個侍應小姐淨係識得自己傾計, 叫佢地起碼要叫兩三次先黎, 茶杯空晒見到都唔加. 坐底時斟左杯茶之後之後成程都無再加過茶. 如果你公司限定一餐得杯茶, 唔該寫明, 咁我會叫野飲. 食完D味濃既小食, 茶都無杯漱下口, 打後食乜都無味喇下嘛?唔好一係改善下D服務水準, 一係就改過個名, 唔好影衰其他兩間分店喇.

味道OK, 不過我唔覺加左大....
茶杯空左接近半小時都無人加茶! 無茶加/加茶要比錢既唔該寫明呀喂! 家陣唔係比唔起喎!
2011-04-28
味道OK, 不過我唔覺加左大....