2017-06-01 6519 views
今日同老豆去食lunch buffet, promotion 到今天都係99 個大烊,再加-,兩人收費217, lunch buffet 喎!聽落應該食物款式少,即管試吓!lunch buffet 1200-1430, 早兩日先訂位。侍應好有禮貌,環境又幾乾淨。餐枱上放滿餐具,刀刀义义匙紙巾濕紙巾。放得整整齊齊,餐具好乾淨,隻隻閃閃令,好滿意。座位安排唔錯,唔迫夾,唔以旺角火車站嗰間咁。講返食物,有pizza, 中西湯,麵包,真人煮米粉、河粉、油麵,餸方面有筋牛丸(好味)、魚蛋、貢丸、小棠菜,湯底有辣有唔辣。沙律只有生菜—種,蕃茄仔、粟米、另外有牛仔骨、蒸豆腐、㗎喱雞、小棠菜、炒飯炒麵,雪糕係阿菠蘿,有香芋、朱古力等等。刺身有三文魚同八爪魚。甜品方面,有大概八款味道,我最like chocolate, 好味。其他都好味㗎!以呢個價錢食到咁多嘢,超抵。

以呢個價錢食到咁多嘢,超抵。

2017-05-31
$108 (Lunch)