2023-10-15 28 views
#蒸魚腩爸媽好介紹 💖🤩上戶酒場(九龍城)🍣🍶📍 九龍城龍崗道33-39號龍翔閣地下A號舖🔗https://s.openrice.com/QrbS09g4A00~uCpsKBA💠🤗午市定食C👍🏻💮上戶刺身盛配迷你烏冬🍲+海鮮味噌湯🦞+前菜沙律🥗💮【油甘魚、三文魚、帶子、赤蝦】擺盤花心思🧡🩷刺身好新鮮,油甘魚同三文魚🍣係好好好好好厚身😋😍大大件👍🏻👍🏻大大粒鮮甜嘅帶子同大大隻赤蝦,滿足🤭🤭🔸海鮮味噌湯🦞好甜,仲好足料,配埋蝦🦐同埋蜆好正😊🔸前菜沙律🥗新鮮好味 💠 ☺️午市定食D👍🏻💮😍壽司盛🍣🍣+海鮮味噌湯🦞+前菜沙律🥗💮【三文魚、鰻魚、帶子、赤蝦、燒左口魚、磯煮鮑魚、油甘魚、赤身】九宮格靚靚上碟🤩🧡啱哂打卡,擺盤真係好靚🥰仲有啲花花伴碟🌸🌷見到都心心眼😍壽司件件都好新鮮甜美🍣我最鍾意就係食燒左口魚🤩入ロ濃郁甘香,太好味😋💠🔥鐵板串燒套餐🍡🍢任揀4款串燒+1杯啤酒🍻/飲品,都只係$98😍😍我地叫左兩個Set🥰串燒選擇都唔少✌🏻✌🏻仲有幾多款式嘅串燒🍡🍢係我平時完全無食過嘅🤩🫢包括:鰻魚肝、雞頸肉、黑豚肉腸…😎😎😍而我最鍾意食嘅串燒係魷魚🦑、秋葵、冬菇、露筍😍串燒唔會燒到好乾身,仍然鎖
#蒸魚腩爸媽好介紹

💖🤩上戶酒場(九龍城)🍣🍶
📍 九龍城龍崗道33-39號龍翔閣地下A號舖

💠🤗午市定食C👍🏻
💮上戶刺身盛配迷你烏冬🍲+海鮮味噌湯🦞+前菜沙律🥗💮
【油甘魚、三文魚、帶子、赤蝦】

🔸海鮮味噌湯🦞好甜,仲好足料,配埋蝦🦐同埋蜆好正😊

🔸前菜沙律🥗新鮮好味

💠 ☺️午市定食D👍🏻
💮😍壽司盛🍣🍣+海鮮味噌湯🦞+前菜沙律🥗💮

💠🔥鐵板串燒套餐🍡🍢
任揀4款串燒+1杯啤酒🍻/飲品,都只係$98😍😍
😍而我最鍾意食嘅串燒係魷魚🦑、秋葵、冬菇、露筍😍串燒唔會燒到好乾身,仍然鎖住到食物嘅水份,幾好味😋🩷

💠巨峰梳打🍇🧊
巨峰味香濃,夠哂解渴😬

💠乳酸梳打🧊
乳酸味酸酸甜甜,好開胃🤤

🍴 餐廳環境舒適,坐得舒服🤗啱哂同朋友黎傾計食飯!店員服務態度都好好👏🏻😌上菜時會向我地介紹唔同食物,以及進食時嘅先後次序👍🏻💖抵讚

#foodie #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港