朋友話最近九龍城開左一間集燒烤、雞煲同烤魚既餐廳🍴我呢個為食鬼一聽到就梗係要黎啦🤤🤤🤤餐廳門口望入去比較細,但系入面幾大,坐得好寛鬆同舒服👍我哋本身諗住食雞煲/烤鱼,點知見佢地而家有一人一鍋魚翅☺️仲要係$48(另外要點餐廳指定食物)所以即時叫左😋😋一人一鍋魚翅x2一上枱無諗過魚翅份量會有咁多🤩超級驚喜😍佢哋會準備一人一鍋、一碟芽菜+莞茜,鍋滾就可以加入魚翅,瞬間就可以食用🥰🥰cp值超高,大家可以去試吓,不過好似係限時優惠,所以要快🙌蒜蓉紹菜一上枱已經聞到陣陣炸蒜香氣😋😋望落去雖然平平無奇,但紹菜入口超甜,加上蒜蓉既香氣,令人停不了口🤤🤤豚肉筍卷/牛肉韭菜卷豚肉及牛肉燒到少少焦香,中間卷住蔬菜,入口爽脆,加上調味,真係勁惹味😋不過串燒真係要趁熱食,會更加正🤤芝士燒大啡菇呢個都係必推之一,入口滿滿香濃嘅芝士味,菇🍄超級juice燒原隻火箭魷擺盤超靚嘅原隻魷魚,Size同手臂一樣大🤩忍唔住瘋狂影相打卡🤣魷魚燒到啱啱好,入口有咬勁,但一啲都唔會靭😋😋😋但食都好新鮮,點埋醬汁非常滋味🥰🥰📌 爐烤燒 (九龍城)九龍城城南道3A號地舖#teamhappyfoodies #globaleats #y
餐廳門口望入去比較細,但系入面幾大,坐得好寛鬆同舒服👍

一人一鍋魚翅x2

蒜蓉紹菜

豚肉筍卷/牛肉韭菜卷

芝士燒大啡菇
呢個都係必推之一,入口滿滿香濃嘅芝士味,菇🍄超級juice

燒原隻火箭魷

📌 爐烤燒 (九龍城)
九龍城城南道3A號地舖

#teamhappyfoodies #globaleats #yummy #九龍城美食 #美食推介
2022-08-29
Type of Meal