2022-06-04
今日出九龍城買嘢聽d街坊介紹,話九龍城有間網紅Cafe all day breakfast 同牛扒都好正😍而且份量足,cp值超高就拉埋個frd去食,不過記得要早啲去,如果唔係要排隊等🙈🙈🙈去到間cafe 坐位好闊落,坐得舒服。原本打算食all day breakfast 但原來夜晚無😭😭下次要再去最後本身想叫牛扒同羊架,但見隔離枱碟意粉都好正🍝,都好想食😂所以叫哂小孩子先做選擇✌🏻✌🏻🤣🤣🤣鮮茄汁籃青口鮮蝦扁意粉籃青口,蝦大大雙好新鮮,加入酸甜鮮茄,好開胃。我個frd中意食羊,佢就揀咗紐西蘭羊架仲可以簡2種配菜,揀咗雜菜沙律同薯條。嘩 😲份量真係好大,羊架煎得岩岩好,外面焦黃但裡面超嫩,口感味道都一流😋薯條大大條,超滿足。而我叫嘅澳洲西冷牛扒就更加不得了超Juicy真係好大塊,加上配菜,買相超級靚,牛扒因為個frd唔想食太生 所以叫師傅做6成熟但平時都係建議大家食返3-5成西冷油脂好正,好有牛味,而我簡配菜係芝士瘋薯😉脆卜卜薯條+蕃薯條加上濃濃芝士醬,超邪惡我地兩個嘅主菜都係超大份量最後介紹番我果杯百香果飲品,超級正酸酸甜甜有菠蘿味,加埋百香果Super fresh。同埋員工全部都好好
聽d街坊介紹,
而且份量足,cp值超高
就拉埋個frd去食,不過記得要早啲去,
如果唔係要排隊等🙈🙈🙈
去到間cafe 坐位好闊落,坐得舒服。
原本打算食all day breakfast
但原來夜晚無😭😭下次要再去
小孩子先做選擇✌🏻✌🏻🤣🤣🤣
鮮茄汁籃青口鮮蝦扁意粉
籃青口,蝦大大雙好新鮮,加入酸甜鮮茄,好開胃。
我個frd中意食羊,佢就揀咗紐西蘭羊架
仲可以簡2種配菜,揀咗雜菜沙律同薯條。
嘩 😲份量真係好大,羊架煎得岩岩好,
外面焦黃但裡面超嫩,口感味道都一流😋
薯條大大條,超滿足。
而我叫嘅澳洲西冷牛扒就更加不得了
超Juicy
真係好大塊,加上配菜,買相超級靚,
牛扒因為個frd唔想食太生
所以叫師傅做6成熟
但平時都係建議大家食返3-5成
西冷油脂好正,好有牛味,
而我簡配菜係芝士瘋薯😉
脆卜卜薯條+蕃薯條加上濃濃芝士醬,超邪惡
我地兩個嘅主菜都係超大份量
最後介紹番我果杯百香果飲品,超級正
酸酸甜甜有菠蘿味,加埋百香果
Super fresh。
同埋員工全部都好好 好主動推薦我地食咩
服務一流 好有heart
街坊真係冇介紹錯,價錢合理,份量又多,
味道又好,下次一定要再嚟試吓佢哋嘅all day breakfast😂😂