2023-09-26
同屋企人去九龍城食中秋節飯,距離宋王臺站唔遠嘅富寶會私房菜,最近好高人氣,所以訂定台同預留海鮮同屋企人食餐好!▪️ 豉椒炒蘇格蘭蟶子係必食推介,蟶子炒得好爽口唔會好靭,而且好大條唔會縮晒水,豉椒味唔會好咸美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟 ▪️豉油王乾煎蝦就唔算好突出,但叫嚟試吓都無妨,因為都係好新鮮同爽口,只係個人覺得用其他方法代替豉油王會更好美味指數:★ ★ ★ ★ ☆▪️ 銀魚仔勝瓜海鮮湯飯亦係其中一個最愛,自小就好鍾意食湯飯,喺屋,企亦都會叫外賣湯飯,今次呢個湯好鮮甜飲到海鮮味而勝瓜亦都係好清甜美味指數: 🌟🌟🌟🌟🌟—————————————環境分數:★ ★ ★ ★ ☆美味分數:🌟🌟🌟🌟🌟服務分數:🌟🌟🌟🌟🌟價錢分數:🌟🌟🌟🌟🌟—————————————📍 九龍城侯王道28號1至2樓#foodiekyc #foodie #foodiegram #foodiegirl #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodie #hkig #相機食先 #米豬連 #米芝蓮 #美味しい #香港料理 #食べログ #九龍城 #晚市 #私房菜 #會所 #粵菜 #九龍城美食 #香港美食
美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟
美味指數:★ ★ ★ ★ ☆