2024-09-13
九龍城隱世高質火鍋 餐廳裝修好靚 地方寬敞 有好多卡位同圓枱 2樓仲有好多房間 每間房裝修成唔同嘅主題👍 2至10幾人都可以訂房 好聚會開party 私隱度極好🥰 ✨椰子孖寶雞鍋呢個湯衣真係不得了 有齊椰皇 椰子 椰青 雞都好大份 新鮮度及份量都十足 🥰職員喺我哋面前將啲椰子 椰皇椰青肉及汁放落個湯度 本身個湯已經有海底椰 紅蘿蔔 馬蹄 紅棗 再加少少鹽 落埋啲雞 7分鐘就可以食加飲湯啦 湯底非常清甜滋潤 雞肉香滑 依家仲回味緊 真係大力推介😋😋 ✨海鮮盛盒有蟶子皇 鮑魚 海蝦 廣島蠔 魚唇 刀貝 海鮮新鮮大隻 處理得好乾淨 落啲椰子湯 更加提升鮮味 鮑魚好彈牙 蠔嫩滑飽滿😋 ✨鮮肥牛 頂級豚肉片 草飼蒙古羊肉卷三款肉都好高質 雪花分布均勻 係好靚嘅部位 豚肉更加鮮美🥰👍 ✨田園菜籃粟米 蕃茄 冬菇 秀珍菇 油麥菜 生菜🥬 呢度係用機菜 真係非常新鮮 😉 整體嚟講 食材高質 坐得舒服 服務到位 🥰 🎈瀛鍋 (九龍城)九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
九龍城隱世高質火鍋
✨椰子孖寶雞鍋
✨海鮮盛盒
有蟶子皇 鮑魚 海蝦 廣島蠔 魚唇 刀貝
✨鮮肥牛 頂級豚肉片 草飼蒙古羊肉卷
✨田園菜籃
整體嚟講 食材高質 坐得舒服 服務到位 🥰
🎈瀛鍋 (九龍城)
九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖