2024-02-14
今日同屋企人去咗呢一間嘅酒家食飯🏠係一間香港都幾出名嘅私房菜🥰簡單揀咗幾樣嘢食嚟講吓!🍴瑤柱蛋白炒飯炒飯粒粒分明,唔算太油膩🤩瑤柱嘅份量都幾多 !啖啖飯都有瑤柱😋除咗叫小菜之外,叫返個炒返嚟食都唔錯㗎😙🍴鮑汁扣花菇頂級鵝掌屋企嘅老人家就咁見到個餐牌已經話要食!🤣一上到枱,個個都忍唔住影返幾張相先🤪超級足料!有好多嘅花菇喺面🥰側邊仲有勁多鵝掌喺度!隻隻都好入味😋屋企人都大贊!如果想嚟試吓呢一間私房菜嘅朋友仔就要注意啦!想叫海鮮嘅話就要記住提前預訂😙咁先確保到食嘅海鮮係最新鮮㗎嘛!仲有如果想約朋友仔過嚟聚吓打吓麻雀嘅話,餐廳都有麻雀枱工我哋娛樂用途㗎😋仲可以聯絡餐廳自訂語句展示於餐廳大型屏幕🖥性價比:8/10好食程度😋:8/10回頭指數💓:8.5/10 📍九龍城侯王道28號一至2樓#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #Fodiehk #hongkongig #hkdaily #hkfoodies #hkig #852food #hkinstagram #香港 #香港美食 #吃貨日常 #食好西#九龍城 #私房菜 #會所 #粵菜 #富寶會所私房菜 #美食尋寶#九
🍴瑤柱蛋白炒飯
🍴鮑汁扣花菇頂級鵝掌
性價比:8/10
好食程度😋:8/10
回頭指數💓:8.5/10
📍九龍城侯王道28號一至2樓
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #Fodiehk #hongkongig #hkdaily #hkfoodies #hkig #852food #hkinstagram #香港 #香港美食 #吃貨日常 #食好西#九龍城 #私房菜 #會所 #粵菜 #富寶會所私房菜 #美食尋寶#九龍城美食 #美食推薦 #香港美食#私房菜推薦 #潮州菜 #粵菜 #侯王道28號