2024-06-11 178 views
放工喺九龍城附近搵嘢食~搵到呢間私房菜🤣見到OpenRice評價都唔錯~~一於同朋友仔兩條友過嚟試吓1.豉汁蒸白鱔球上道菜好大碟~白鱔非常有口感~幾有咬口👍食得出都係新鮮嘅白鱔~~肉質鮮嫩,味道唔錯!2.韭黃滑蛋炒蝦仁滑蛋炒蝦仁非常多蝦~~而且滑蛋非常嫩滑,做到半生熟嘅狀態👍👍蝦肉晶瑩剔透,都非常新鮮❤️我哋本身想食海鮮,不過店員提醒海鮮要提前預訂,所以我哋有啲菜想試都今次未試到🥲比較可惜~~下次可以再嚟試!而且見到餐廳有麻雀檯,比人娛樂用途🤣感覺氣氛都唔錯~~~今次去食見到有情侶喺餐廳大型屏幕寫表白字句~~場景非常浪漫,原來可聯絡餐廳自訂語句,然之後餐廳大型屏幕播返~~~今次兩條友去食嘢唔多~下次試吓唔同嘅菜式!💒九龍城侯王道28號一至2樓 #九龍城 #私房菜 #會所 #粵菜 #富寶會所私房菜 #美食尋寶 #九龍城美食 #美食推薦 #香港美食 #私房菜推薦 #潮州菜 #粵菜 #侯王道28號 #黃怪獸覓食

1.豉汁蒸白鱔球

2.韭黃滑蛋炒蝦仁

而且見到餐廳有麻雀檯,比人娛樂用途🤣感覺氣氛都唔錯~~~

今次兩條友去食嘢唔多~下次試吓唔同嘅菜式!

💒九龍城侯王道28號一至2樓