1. 芝士漢堡😋Cheese Burger with Fries ($109)🍔包焗得十分脆口 包底夠厚去盛載滿滿嘅餡料👍🏻包內唔會太乾😀但味道未算好有特色🧀 應該都係漢堡車打 如果香啲就好喇🐂 牛肉厚 中間仲嫩 唔易散 仲有汁😍 可以👍🏻🍟 粗薯呀🤩 炸得脆口唔油膩 拌茄汁或酸忌廉🍅回頭率:🍔🍔/5 (5係最高)唔差😄但更好味嘅應該係呢個漢堡海到仲有😋2. 焦糖布朗尼雪糕班戟 ($119)🥞兩層熱餅夾住一層厚厚嘅布朗尼🍫蛋糕上邊有豐富嘅焦糖同合桃 仲有球好夾味嘅雪糕🍨食落覺得布朗尼太乾😐朱古力味唔夠濃比焦糖搶晒味🤭 所以每啖都要沾啲雪糕濕潤番 同比番啲味道🙁合桃唔夠脆 仲有少少"益"味🤔對於見到brownie就想食嘅我黎講 有啲失望呢😔3. 🇮🇳印度烤雞班戟($129)🥞班戟揀咗全麥🌾除左比較實同面有啲麥點之外好似無太大特色🙂蛋味亦欠奉🥚🥘咖哩好有印度風味 但唔辣😂雞肉比起印度餐廳無咁入味 還好🧐偏乾4. 酸忌廉黑松露薯條 ($59)略嫌黑松露味唔夠🙁用黑松露油去炸就好喇粗薯條份量夠 亦夠脆😘要香啲好食啲🧐
Cheese burger

🍔包焗得十分脆口 包底夠厚去盛載滿滿嘅餡料👍🏻
包內唔會太乾😀但味道未算好有特色
🧀 應該都係漢堡車打 如果香啲就好喇
🐂 牛肉厚 中間仲嫩 唔易散 仲有汁😍 可以👍🏻
🍟 粗薯呀🤩 炸得脆口唔油膩 拌茄汁或酸忌廉🍅
回頭率:🍔🍔/5 (5係最高)
唔差😄但更好味嘅應該係呢個漢堡海到仲有😋

班戟揀咗全麥🌾除左比較實同面有啲麥點之外
好似無太大特色🙂蛋味亦欠奉🥚
🥘咖哩好有印度風味 但唔辣😂
雞肉比起印度餐廳無咁入味 還好🧐偏乾

4. 酸忌廉黑松露薯條 ($59)
酸忌廉黑松露薯條

略嫌黑松露味唔夠🙁用黑松露油去炸就好喇
粗薯條份量夠 亦夠脆😘
要香啲好食啲🧐
2019-04-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 芝士漢堡
  • 酸忌廉黑松露薯條