早排約咗朋友喺九龍灣食晏,搵咗呢間餐廳,喺大渣哥隔離個商場有條電梯上,坦白講平時唔會經過呢個位,不過好彩個位置都唔難搵。12點幾去到,啱啱好唔使等位。環境上唔算好多位,同埋都坐得有啲迫。點餐係scan QR code自己落單,我哋嗌咗雞扒鮮茄濃湯麵,同埋雞柳麻香拌麵,兩樣都好惹味😋價格平均$80 一碗左右,唔算好貴不過都唔係平🤣1. 炭烤風味雞扒鮮茄濃湯麵雞扒煎到啱啱好,外皮好香口,味道亦唔錯!不得不提嘅係,佢個茄湯好濃好香,質地偏向濃稠,唔會水汪汪。雖然真材實料,但唔會一味得個酸字,調味啱啱好,推介⭐️⭐️⭐️唯一係份量偏少,男仔可能要加底先夠飽2. 雞柳麻香拌麵以為佢只係茄底出色,但原來麻香都有驚喜🤩雞柳好嫩口,完全唔會「鞋」,麻香亦都好出色,麻香味好開胃,愈食愈想追住食😋唔覺唔覺就食晒留意返,餐廳只收現金同payme 唔收信用卡,記得㩒定錢啦!

1. 炭烤風味雞扒鮮茄濃湯麵

2. 雞柳麻香拌麵