2021-11-23 54 views
鳴門魚市場居酒屋 (九龍灣) 📍九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖約咗朋友放工食好啲🤡嚟到位於MegaBox對面嘅呢間日本餐廳估唔到商廈入面都有咁高質嘅日本餐廳 🇯🇵 豐御膳$458呢份晚餐有好多嘢食 完全唔使諗🤫三色刺身🐟牡丹蝦 赤身 油甘魚 牡丹蝦係日本貨 蝦味好濃郁 刺身全部厚切 好新鮮天婦羅🍤大蝦 南瓜 番薯 天婦羅炸得香脆大蝦仲有兩隻 南瓜番薯都好甜壽司盛盒八件🍣一上枱嘅時候嘩咗一聲 成個presentation勁靚 每款壽司都有亮點自己最鍾意食海膽 三文魚籽 大拖羅牛肉稻庭烏冬🍜食咗咁多凍嘢 嚟點熱食 烏冬彈牙 日本柚子雪芭🍧好好味嘅雪芭 放喺最後可以清清味蕾🍚夕食 北海道雜錦丼$328拖羅 油甘魚 牡丹蝦 帆立貝 海膽 三文魚籽 三文魚腩朋友揀咗呢碗丼飯 一碗就已經有齊晒全部想食嘅嘢而且刺身全部厚切 十分慷慨最驚喜係拖羅 俾咗大拖羅我哋 油分十足跟餐仲有前菜 蒸蛋 味增湯💁🏻‍♀️🐟是日飛機貨 本皮剝$368竟然有日本飛機貨可以點 發現呢條魚幾新鮮師傅會幫我哋原條起肉做刺身魚肉鮮甜 爽口彈牙 質素幾高呢個價錢絕對抵食 自己上網叫貨都唔止🤫
鳴門魚市場居酒屋 (九龍灣)

📍九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖

約咗朋友放工食好啲🤡