同男朋友都好耐無食過放題啦 幾個星期前已經預約定先有位😆半自助餐系週末先有供應嫁 想來一定要記得預約啊♥️➰週末90分鐘半自助餐 $268➰主食(8選1) 再任食(刺身🐟、壽司🍣、小食、串燒炸物🍢、沙律🥗) 、任飲(日式特飲、汽水🥤)✨主食 (8選1)👉🏻三色丼 海膽好鮮甜 三文魚籽大大粒又晶瑩剔透🔥鰈魚邊炙燒後有油香🍚底下丼飯不會太多 粒粒分明又夠軟熟👉🏻 網燒安格斯牛扒🥩要了七成熟 安格斯肉味濃郁 沒太多筋位油脂分布平均 沒有跟主食👍🏻可以留肚食其他野😆✨刺身🐟 擺盤好有心思而且刺身新鮮👍🏻以下幾款都好推薦 我都encore左👇🏻👇🏻磯煮鮑魚(送每人一隻)好入味 爽口彈牙🐟三文魚超厚切又肥美🤤帆立貝好肥厚 鮮爽帶甜🦐赤蝦大大隻 口感厚實有彈性✨壽司🍣壽司只試左幾款🐟劍魚腩嫩滑厚實肉質細膩 蟹籽軍艦即叫即包 塊紫菜都仲脆嫁😍雖然壽司飯不算大舊😆但都系留肚食刺身比較好✨沙律🥗沙律菜好新鮮爽脆🌱角切魚生沙律的和風沙律汁酸酸甜甜好開胃👍🏻但同胡麻醬豆腐沙律一樣醬汁比較多👅可以叫少醬✨小食、炸物🍘炸物都是即叫即炸 新鮮熱辣辣🔥基本上都試過晒 推薦以下幾款👇🏻👇🏻🍗芝麻雞翼炸得酥脆肉嫩 不會油膩

➰週末90分鐘半自助餐 $268➰

✨主食 (8選1)
👉🏻三色丼 [海膽、三文魚籽、火炙鰈魚邊]
三色丼

🍗芝麻雞翼炸得酥脆肉嫩 不會油膩膩的
🧀芝士年糕煙煙韌韌 流心芝士味香濃 好食啊

🍳日式蒸蛋入口即化好嫩滑 有蜆肉同蟹柳系底 好鮮味

✨燒物🍢
個人覺得串燒比起炸物更高質🫶🏻簡直系居酒屋既質素 尤其係以下幾款👇🏻👇🏻
🍗免治雞肉棒幾特別 食到軟骨脆脆地既口感

🐔燒雞翼系店員推介😍果然系比芝麻雞翼更好食 鹽燒已經好香口

👅厚燒牛舌 牛肉味重又吾韌 口感軟嫩
🐟燒三文魚頭限定供應嫁 燒得好香 d皮仲脆卜卜🍋仲配左檸檬可以自己擠上去👍🏻
🥚明太子玉子甜甜的鬆軟又多汁

✨飲品🥤
特飲有巨峰乳酸🍇同白桃乳酸🍑味道不錯不會過甜 亦有不同罐裝汽水選擇🧊會跟埋一杯冰底
巨峰乳酸、白桃乳酸

整體食物有質素 放題食物選擇豐富有驚喜🥢餐廳環境好開揚不嘈雜☀️感覺悠閒坐得舒服 服務亦好好 好岩情侶黎約會拍拖🥰

味道:🌕🌕🌕🌕🌗
環境:🌕🌕🌕🌕🌗
服務:🌕🌕🌕🌕🌘
價錢:🌕🌕🌕🌕🌑
回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗

📍鳴門割烹料理 (九龍灣)
九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖
2022-11-05
$295 (Lunch)
三色丼
網燒安格斯牛扒