2021-03-31 46 views
收咗工之後諗唔到有啲咩好食,就去咗近近地譽發睇吓有冇啲咩餐廳揀下,反正成幢都係嘢食~跟住發現呢一間好似新開無耐嘅日本嘢,就入去試吓~我地2個女仔就唔係食真係好多野。-佢個裝修同大部份居酒屋一樣,都係有掛曬日本燈籠🏮-首先我哋叫咗個燒左口魚壽司,睇得出佢有自己查咗醬汁上去,先再用火槍燒,所以個惹味程度比出面高~-跟住叫咗呢度一個幾特別菜,煎炸金蠔🤭我本人就係勁鍾意食蠔,呢度嘅蠔都符合我嘅要求。有海水味,同埋煎炸完之後都仲係creamy 既♥️個價錢印象中幾抵食, 60幾蚊有四隻!-另外叫咗幾款唔同串燒~有牛舌、炸雞皮同青椒仔 🫑 佢哋嘅調味唔錯,牛舌咬落有汁、雞皮喺相對煙韌嗰種。-最後仲嗌咗個刺身定食、有三文魚、油甘魚、希靈魚、帶子、甜蝦等等嘅刺身。佢嘅刺身都係厚切嘅,食落去都新鮮好味😋搭單有意外驚喜係佢個麵豉湯煮得超級熱辣辣,好好飲~

佢個裝修同大部份居酒屋一樣,都係有掛曬日本燈籠🏮

跟住叫咗呢度一個幾特別菜,煎炸金蠔🤭

另外叫咗幾款唔同串燒~有牛舌、炸雞皮同青椒仔 🫑
佢哋嘅調味唔錯,牛舌咬落有汁、雞皮喺相對煙韌嗰種。
刺身定食

刺身定食