2023-08-26 332 views
🚩八幡屋涮涮鍋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️瓊華中心相信大家都唔陌生,成幢都係大胃王挑戰🥹今次就揀咗位於12樓八幡屋涮涮鍋,只要讚好佢哋嘅社交平台就有買一送一嘅優惠,激抵‼️我哋揀咗D4套餐,日本和牛生蠔刺身任食,原價就898嘅,依家就只需要$449另加一,平左超多✨最最最開心嘅係佢哋有壽喜燒湯底,食牛肉簡直就係絕配🤤依度肉嘅份量都俾得幾多,唔會一盤得幾件揼你時間,可以食得非常滿足~日本和牛識落比較淋,油脂感十足🐂澳洲和牛肉味比較濃烈,可以話係各有千秋~出面自助區仲有生雞蛋拎,撈埋牛肉一齊食入口超級滑嫩刺身方便佢哋都算做得非常之唔錯,特別喜歡三文魚🍣厚切而且好有油甘味~除咗刺身火鍋之外大家仲可以試吓佢哋嘅熟食,串燒都係新鮮燒起~不過就略嫌出面嘅天婦羅有少少油膩嘅感覺,同埋天婦羅汁味道較淡🤧餐廳提供嘅雪糕都有好多種,有驚喜嘅係有香橙伯爵茶味,超級濃郁🧡🧡
🚩八幡屋涮涮鍋
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

刺身方便佢哋都算做得非常之唔錯,特別喜歡三文魚🍣