2021-08-21 312 views
平時食西班牙菜通常最吸引我嘅係一大堆tapas配Sangria!Sueno 嘅Tapas 款式相對比較少,所以淨係叫左炸青椒、bikini sandwich同埋兩款croquettes 比較出色嘅係ham croquettes,咬落去creamy 得黎又帶有咸香~炸青椒正常水平~bikini sandwich 我覺得唔夠牛油啦同埋其實就好似一個普通拉絲芝士火腿包🤷🏻‍♀️可能之前食過taparoom 嘅鵝肝bikni sandwich 太驚為天人所以覺得呢個冇咩特別😬至於crab popper 做好乾,係充滿蟹肉但係就係一副急凍現成蟹肉嘅味道,可以直接skip!食完tapas 成餐飯嘅高潮位終於出現啦!就係烤乳豬!講真呢個份量收我三百幾蚊我係覺得有啲貴嘅~但係佢真係好食!皮脆肉嫩!調味啱啱好唔會過咸,唯一缺點就係少囉🥲隔離嘅菠蘿係凍嘅上邊有啲焦糖面…咁我覺得港式串燒嘅燒菠蘿出色啲,不如你唔好比菠蘿換多少少乳豬比我🥺之後我哋仲食咗西班牙海鮮飯,個飯比較濕但係個海鮮味係幾鮮,不過我食開比較重口味覺得呢個有啲淡~同埋佢個帶子同埋蝦真係乾到嚇死人!最後我仲食埋churros配多杯咖啡~企番起身先

炸青椒正常水平~

食完tapas 成餐飯嘅高潮位終於出現啦!
就係烤乳豬!講真呢個份量收我三百幾蚊我係覺得有啲貴嘅~
隔離嘅菠蘿係凍嘅上邊有啲焦糖面…

最後我仲食埋churros配多杯咖啡~
企番起身先發現自己飽到個肚好似有異形隨時出世準備爆出嚟咁🤭
  • 烤乳豬